Kuru Kayısı
Bütün bir yıl boyunca kendi yetiştirdiğimiz kayısılarımızı, özel kutularında paketleyip hem iç piyasada hem de dünyanın her yerinde size ulaştırabiliyoruz.
Malatya kayısısı ile bilinen bir şehrimizdir. Tamamen doğal ortamda yetişen kayısıların, SO2 (sülfür) katkısıyla yıl boyunca hem canlı rengini muhafıza ediyoruz hem de ömrünü uzatıyoruz. SO2 seviyesini 2000 ppm ile 3000 arasında ayarlayabiliriz. SO2 insanlar için her hangi bir yan etkisi yoktur.
1. sınıf, 2. sınıf ve endüstriyel üretimimiz bulunmaktadır. Ayrıca bütün ebatlarda kayısı satışımız vardır.
Detaylar için bize ulaşın.
Kuru kayısı, taze kayısının besin değerleri korunarak özel bir kurutma tekniği ile kurutulmasıyla elde
edilir.
Kuru Kayısının Faydaları:
Kuru kayısı mükemmel bir demir kaynağıdır. Demir ise anemi ile savaşmada en etkili faktördür. İçeriğindeki selüloz ve pektin hafif etkili bir müshil olarak kabızlık tedavisinde kullanılabilir. Pektin, kabızlık süresi boyunca vücudunuzdaki su seviyesini dengeler. Kuru kayısı akşam yemeklerinden önce tüketildiğinde sindirimi ve hazmı kolaylaştırır. Düşük kalorisi ve yağ içeriği ile neredeyse her diyet listesinde kullanılmaktadır.
Firmamız Altın Kayısı Tarım Ürünleri olarak iç piyasa ve dış piyasa da kuru kayısı üretim, paketleme, satış ve ihracatını gerçekleştirmektedir.
Ebatlar
Jumbo: up to 80 adet meyve / kg
3 Numara: 121 – 140 adet meyve / kg
6 Numara: 181 – 200 adet meyve / kg
1 Numara: 80 – 100 adet meyve / kg
4 Numara: 141 – 160 adet meyve / kg
7 Numara: 201 – 220 adet meyve / kg
2 Numara: 101 – 120 adet meyve / kg
5 Numara: 161 – 180 adet meyve / kg
8 Numara: 221+ adet meyve / kg
Ürünlerimiz
Yaş Kayısı Kuru Kayısı Gün- Kurusu Kayısı Çekirdeği Kuru İncir Kuru Dut Hurma